Povestiti pe scurt o experienta personala amuzanta despre scoala

2
Era inaite de ora de mate... Si baietii ne tot sacaiau: aruncau cu hartii dupa noi ,ne piscau etc ...La un moment dat noi ,fetele, ne enrvam si luam la bataie ...Doar ca, in timp ce fugeam prin clasa rasturnam caietele ,cartile ,pixurile de pe banci ...Cineva obsearva si striga : Vine profa!!! Atunci toti ,rapid, la locuri, pe unde apuca,pe banci,pe dedesupt...Intra profa...Noi in picioare,drepti ,ca la armata . "cine a facut mizeria asta?!" tuna profa... Atunci noi cantam :2 nebuni,2 nebuni :D

Răspunsuri

2014-04-24T22:43:34+03:00
Personala sa fie ? Poi s-a intamplat intr-o pauza...un coleg avea niste lalete de tenis de masa si o minge. Am unit 4 banci si am improvizat un fileu si am inceput sa jucam. Mai multi colegi filmau . unii se uitau pe geam sa vada cand urca dirica ca aveam oraa cu ea. Cand ne-a spus ca vine toata lumea impingea la banci aseza totul saream peste scaune ca sa para totul ok cand intra profa. Si nici acum nu stie ce faceam noi inainte de ora :))
La noi baietii au pus un flacon intreg de fixativ in parul colegului nostru Teo. Apoi au inceput sa-i faca parul sa fie foarte amuzant. Am facut poze, am ras foarte mult atunci :)))
2014-04-24T22:43:44+03:00
Când am murdărit peretele cu cerneala verde si diriguitor nu a observat! Am început sa împrumut de la colegi corector ca sa "Văruiesc" peretele. Nu e f. Amuzanta dar atunci ne-am distrat. Sau când un coleg a plonjat pe banca si banca s-a rupt in 2 :)