Răspunsuri

2014-04-24T19:21:14+03:00
Poti spune ca priveai pe geam si te uitai cum picurii de ploaie se joaca (sau ceva de genu') mai scrii si tu ceva de la tn si dintr-o data dupa ce ploaia a devenit mai puternica catelul tau a aparut la usa  (poti sa spui inainte se ce am spus eu ca steteai la gem si spuneai ceva de genu':Afara,ploua , ploua,ploua........si eu ma plictisesc dar si bagi chestia dde mai sus.........sper ca te-am ajutat 

si dupa ce se termina ploaia apare pe cer un curcubeu frumos si poti sa il descri daca vrei compunerea mai mare
Multumesc! :)
ce clasa esti
ai luat-o de pe net
Sunt clasa a 8-a,tu?
2014-04-24T19:32:56+03:00
Este toamna. Pe langa frunzele cazatoare, isi face aparitia si cativa picuri de ploaie, parca dansand un dans de vals. Stropii cad din ce in ce mai multi, de zici ca ar fi vrut sa inece intreaga natura. Acestia nu se incumeta sa lase vreun om afara, si de frica, ei stau ascunsi dupa zidurile calduroase ale caselor si privesc pe geamuri furia stopilor.
Din cand in cand, isi mai face aparitia cate o masina, care strica ritmul melodios al ploii.
Copacii asteapta rabdatori ca ploaia  sa le transforme ruginiul frunzelor intr-un verde sanatos si sa readuca zilele senine de vara.

Comentariul a fost şters
Oricum, solul este deja îmbibat cu mai multă apă decât poate absorbi, astfel că bălțile mari cu apă în exces au apărut peste tot.