Răspunsuri

2014-04-24T16:53:15+03:00
Muntele este pentru mine locul in care merg deseori cu parintii pentru a ne relaxa. Plecam din oras dis- de-dimineata, strabatem satele din apropiere si ne oprim mai intai pe dealurile ce inconjoara muntele la poalele caruia ne vom petrece sfarsitul saptamanii. Florile de camp care aproape ca acopera in intregime dealul ne incanta cu culorile lor privirea, in timp ce privighetorile ne ofera un minunat concert. Acolo suntem departe de oameni, de locurile aglomerate si ne putem bucura in liniste de frumusetea locului. Sunt sigur ca atunci cand voi creste voi considera acel loc un colt de rai in care voi putea patrunde de bucurie de fiecare data.
2014-04-24T16:57:52+03:00
          intr-o vara am fost la munte mia placut foarte mult nu as fi mai plecat .
         atunci am vazut munti inalti cu un parau limpede care stralucea in lumina soarelui .nu se auzea nimic era liniste si pace. era atat de frumos de parca era desenat .era atat de rapitoare privelistea .
         si cand discul mare de soare cobora incet spre asfintit  caldura care era acum cateva ore disparuse . cu ultimile puteri soarele arunca cateva raze slabe .
       nici inserarea nu va mai tine mult timp. in scurt timp intunericul noptii va cuceri natura.
   sper ca te-am ajutat :)
:*