Răspunsuri

2014-04-24T16:29:56+03:00
Daca dureaza 6secunde trebuie sa aflam pe ora... si cati metrii parcurge.
deci 6*10=60(1minut)
1minut*60=1ora(60 minute)
60*60=3600 secunde
3600*3 metrii= 10800 de copaci!