Răspunsuri

2014-04-24T15:41:17+03:00
      omul stie sau cunoaste esentialul , insa un celebru proverb spune''stii tu mult , da-i prea putin'' asta pentru ca omenirea cu intreaga sa parte a trecutului este nedeslusita mai mult decat cunoscuta , asta  in conformitate cu termenul ''partial''. 
        Si unul dintre motivele pentru care s-au facut cercetari aduse mai apoi la cunostinta tuturor  populatiilor globului , este acela de a informa in privinta trecutului , de a schimba radical mentalitati asupra trecutului , prezentului si viitorului . 
     Sunt de parere ca descoperirile stiintifice au un rol pozitiv asupra evolutiei umanite , facand  viata cu mult mai usoara , mai clara dar totdata , uneoriacele  raspunsuri aduse intrebarilor deja invechite , trag dupa sine alte numeroase curiozitati , care de regula incep asa : ''De ce...." " 
       Ne pot face sa intelegem ca  suntem sau nu singuri , ca am existat sau nu in trecut ..dar adevaratul sens al termenului 'trecut ' etc . 
     Desigur , nu poate fi catalogata ca fiind falsa , nebazata pe dovezi reale o stire populara ...ci poate doar neinteleasa , pentru ca cei  ce aduc noi informatii nu ne obliga sa credem in ei , ei doar vor sa stim ... 
    
multumesc
Acesta il vazui si eu pe net e prea .... imi trebuie unul mai detaliat
ce-ai spus?Ai gasit compunerea mea pe net ¿