Răspunsuri

2014-04-24T13:01:17+03:00
A)
4x²-4x+1+4x=-2x²+9-8x
6x²+8x-8=0
2(3x²+4x-4)=0
2(x+4/3)(x-2)=0
x+4/3=0⇒x=-4/3
x-2=0⇒x=2

b) x²+2x+1+2x²-8=3x²-9x-x+3+2
se reduc termenii in x² si ii grupam in stanga pe cei in x si pe cei liberi in dreapta
12x=12
x=1
asa am facut si eu la b dar la raspunsuri scrie ca trb sa ne dea 1
ms ca ai incercat
am modificat pt ca se strecurase o greseala; acum a dat 1 pt pct. b :) succes
ms
2014-04-24T13:49:08+03:00
A)
4x²-4x+1+4x=-2x²+9-8x+=2(x)                                                                                          b)(x+1)²+2(x-2)(x+2)=(3x-1)(x-3)+2=1(x)