Răspunsuri

2014-04-24T10:36:20+03:00
Au trecut şi cele trei zile ale Paştelui şi e momentul să revenim şi noi. Am considerat că în aceste trei zile nu trebuie să-şi facă loc decât gândurile bune, iubirea şi liniştea. Şi totuşi ce-am făcut în acest timp?Am întâmpinat această sărbătoare făcând roşind ouă, ne-am îmbrăţişat familiile – unde s-a putut – şi am aşteptat noaptea Învierii. În linişte şi smerenie am primit lumina şi am strigat “Adevărat a Înviat!“.Am luat masa de Paşte alături de familiile noastre şi i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru că-i avem. În acelaşi timp, ne-am gândit la păcatele noastre, la greşelile şi erorile noastre, pe care am făgăduit că le vom îndrepta. Cu toţii am greşit şi suntem conştienţi de asta. Dar continuăm să luptăm cu slăbiciunile noastre.Nu am uitat nici de aproapele nostru şi Codrul a fost lângă Elena, o copilă de nouă ani diagnosticată cu displazie septo-optică. Ea nu aude şi nu vede, dar simte.  Vom continua să fim alături de ea, aşa cum am fost de şapte luni încoace.Cel mai important e că zilele de sărbătoare au însemnat oprirea din caruselul de zi cu zi şi privirea imaginii de ansamblu. Nu contează nici locul de parcare, nici ce face şeful la muncă, nici necredinciosul deghizat în creştin. Contează doar sufletul curat pentru că există un tablou mai mare în care tot ce facem  va fi cuantificat. Şi credem cu tărie că mulţi români încă mai păstrează un suflet curat mai presus de toate!

1 5 1
2014-04-24T11:22:33+03:00
PASTELE
inainte de a veni pastele eu cu mama  am pregatit bucatele si am facut  curatenie pri casa.Eu am spus mamei sa plecam la biserica sa sfintim pasca si oule rosi .Mama a fost de acort la ora 3 mam pornit si am luat si candela pentru a aduce lumina cea sfunta care e adusa  di iirusalim.Venind spre casa lumina focului imi ajuta sa ajung acasa.
Ziua de de Pasti au venit rudele mele si buneii si am sarbatorit Pastele am fost fericiti toti de aceastasarbatoare sfinta...................................
Multumesc mult pentru ajutor.Team adaugat la lista mea de prieteni.