Ce pot scrie la exprimarea opiniei despre nevoia de modele in viata la varsta copilarie intr.un text de 10-15 randuri ?

1
e pentru clasa a 8-a pt pregatire la Evaluare ?
Da :-D
ok o sa scriu ceva .. numai sa ma gandesc te-am intrebat ca sa stiu daca trebuie faza cu in opinia mea.. un argument, al doilea largument si concluzie.
Bine astept :-D..multumesc mult

Răspunsuri

2014-01-19T15:35:14+02:00
In opinia mea nevoia de modele in viata la varsta copilariei este foarte importanta deoarece daca aceste modele nu ar exista copii nu ar sti pentru ce trebuie sa se pregateasca in viitor.
Un prim argument este faptul ca inca de mici copiii isi imagineaza ce ar putea fi eu cand vor creste, acetia incearca din rapsuteri sa gaseasca ceva. Spre exemplu : unii copii isi iau părintii ca model, altii isi iau unchii, matusile sau altii chiar anumite personalitati de la televizor.
Al doilea argument este faptul ca in copilarie toti se joaca, copii isi eerseaza inca de pe atunci o meserie. De exemplu : unii copii vor sa devina profesori si inca de mici se joaca de-a scoala. Acest joc ii ajuta sa se pregateasca pentru viitor, chiar daca nu vor ajunge profesori, este o experienta placuta.
In concluzie, modelele in viata sunt foarte importante pentru cei mai tineri . Daca acestea nu ar fi , toti ar avea o minte dezordonata nestiind ce-i asteapta pe mai departe.


SPER SA FIE BUN, CHIAR NU AM STIUT CE SA SCRIU :D .