Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-23T22:24:11+03:00
2/3*90=60                90+60=150 asta e tot nu e greuuu
28 4 28
Nu o sa mai pun una in 20 minute deci fi pe faza
ok....
sigur acesta este raspunsul
sigur 150 este raspunsul corect?
daaa
2014-04-23T22:32:39+03:00
 - -      90m
 - - -
90/2=45 jumatate din bucata mica
2+3=5 parti eagale
45*5=225m masoara panglica inainte de a fi taiata
19 3 19
cat are bucata mai mare de panglica?
are cumva 60m, adica mai putin decat bucata mica?