Răspunsuri

2014-04-23T21:39:59+03:00
A) 4x +1 + 2x -10 = 5x +5
6x -9 = 5x +5
6x - 5x = 5 + 9
x = 14

b)2x + 1 -2x +10 +6 = 3x +3 + x -1 +23
17 = 4x +25
4x = 17 -25
4x = -8
x = -2
dupa egal ai scris 3x(x+1), ai scris gresit ? ai vrut sa scrii 3*(x+1) ? Daca da atunci rezolvarea mea este buna. Eu asa ti-am rezolvat ca fiind 3*(x+1). Daca am inteles eu gresit te torg sa-mi spui sa refac calculele
  • Utilizator Brainly
2014-04-23T21:43:06+03:00
 a)4x+1+2x-10=5x+5
6x-9=5x+5
x=9+5
x=14
b)nu stiu asa3x(x+1)  ,eu ti am modificat putin
b)2x + 1 -2x +10 +6 = 3x +3 + x -1 +23
17 = 4x +25
4x = 17 -25
4x = -8
x = -2

Sper ca te-am ajutat!