Realizează o compunere (eseu) de 15-20 rânduri în care personajul principal să fie un iepuraș alb și pufos. Găsește un titlu seminificativ. Folosiți redactarea la persoana a3-a.
Urgent !!!!!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-23T21:37:29+03:00
         Iepurasu
Un om si-a luat mai multi iepuri si unu i-a scapat. Mihaela o fata care se plimba sa speriat caci a vazut cv alb prim frunze.A observat ca era un pui de iepure.Avea 2 margele un carbune mic si lucios si o gurita flamanda.Fata i-a spalat blanita.Era moale si pufoasa.Ea a obs. ca era alba ca laptele.Capusorul era ca spuma laptelui . Dupa ce i-a dat iarba i-a dat niste laptic.Ele doua au devenit cele mai bn prietene.Noapte dormeau in preuna si Mihaela isi starngea iepurasul la piept mereu!I-a dat numele Pufosila.Peste 1 an i-a facut 2 pui la fel de draguti.Intr-o zi omul ce isi pierdu-se iepurele il recunoscuse . Il vruse inapoi dar Mihaela i-a dat 2 milioane ca sa-l pastreze . El a fost de acord ,   doar daca accepta si o pisica . Ia a fost de acord.                                                       
          Ea acum are o ferma de animale deoarece e foarte miloasa!sper ca bn nu mi-a esit desi is in a5a
Pe bune :( asta e o compunere de bebeluși....fără supărare
scz
Lasă...totuși mai bine decât nimic :)
Eu scrisesem : Iepurasul este foarte,foarte,foarte,foarte.....peste 20 de rânduri.......foarte,foarte,foarte,foarte,foarte alb și pufos.
ok succes!