Pana la o cabana
32 km. in prima zi a parcurs 6 km. mai putin din 5supra8 din drum iar a
doua zi a parcurs restul ce distanta a parcurs turistul in fiecare zi ?

1
potisorescrii.....cum aduca mai putin sin 5 supra 8 dindrum......a doua zi

Răspunsuri

2014-04-23T21:44:26+03:00
Prima zi-6 km
a doua- \frac{5}{8}
a treia-restul
32-6=26/km ramasi pentru a doua zi
 \frac{5}{8} din 26= \frac{5inmultit cu 26}{8}====  \frac{130}{8}
       =16,25 a doua zi
6+16,25=22,25
32-22,25=9,75 km/a treia zi