Răspunsuri

2014-04-23T19:37:35+03:00
      \sqrt{12}=2 \sqrt{3}  si  \sqrt{32} = 4\sqrt{2}   \\ => avem : 12 \sqrt{2}-2 \sqrt{3} + 2 \sqrt{3} -3* 4\sqrt{2}= 12 \sqrt{2} - 12 \sqrt{2} =0
1 5 1
2014-04-23T19:39:47+03:00
Mai intai trebuie sa descompui termenii din radicali(doar cei care nu sunt prod. de nr.prime)
12/2-2/3+2/3-3*4/2
12/2-12/2=0
Am si eu o intrebare........cum pun ecuatia aia in raspuns...ca mie nu imi apare correct....e vreun bug sau ce?
habar nu am .. si eu incercam sa pun undeva sa se vada..mersi oricum
da...deci nu sunt eu nebun ;)