Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-23T18:04:42+03:00
24  euro reprezinta 1/3 din suma pe care a avut-o. A cheltuit 2/3, adica 24 * 2 = 48 euro. Deducem ca a avut 24 * 3 = 72 euro sau 24 + 48 = 72 euro este suma pe care a avut-o elevul.
1 5 1
2014-04-23T18:05:09+03:00
2 supra 3 imultit cu 24 care este 16
dupa adunam :24+16=40
1 5 1
2014-04-23T18:05:05+03:00
2 supra 3 imultit cu 24 care este 16
dupa adunam :24+16=40
1 5 1