Răspunsuri

2014-04-23T17:09:22+03:00
............=4600 g                                                                                                         ............= 3210 g                                                                                                        ............=3770 kg                                                                                                       ............=2440 kg                                           
Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-04-23T17:35:45+03:00
100g+400dag+5hg=
100g+4000g+500g=4600g

100dg+20hg+300dag=
10g+2000g+3000g=5010g

57kg+3t+2q=
57kg+3000kg+200kg=3257kg

40kg+2t+40q=
40kg+2000kg+4000kg=6040kg