Răspunsuri

2014-04-23T15:44:04+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                             Vacanta de Paste
 
     Desi nu ne plac fragmentarile , suntem, nevoiti sa simtim una , in sensul ca dupa revenirea din vacanta de paste , mai urmeaza doua zile libere la o foarte mica distanta a timpului ..dar nu negam placerea de a simti mai liberi aerul primaverii  . 
           Vacante de primavara sau vacanta de Paste isi are originile inca de demult ..mai dintotdeauna ..este normal sa fie numita vacanta de primavara pentru ca este sustinuta in respectivul anotimp , iar vacanta de Paste pentru ca principalul scop, motiv si sens al orienatrii vacantei , este sarbatoarea de Paste , care doreste a fi petrecuta in familie ..anul acesta nimic nu a fost diferit , pentru ca familia mea nu este una extravaganta ..am petrecut sub privirile calduroase ale soarelei si magnificati parca de sunetul naturii , parca mai bine ca niciodata ,,simteam nevoia de o recuperare ..ca iata , in sfarsit a venit dar ..stiu ca ce incepe frumos se termina urat .am inceput vacanta cu bucuria datorata timpului liber , dar am sfarsit-o extenuat de gandul ca trebuie sa revin la scoala ..acesta este procesul anual ..dar parca tot nu m-am  obisnuit cu el ..hmmm .. ♥♥♥x
**scuza greselile ..
   
1 5 1