Răspunsuri

2014-04-23T15:29:15+03:00
Stefan a scris trei numere naturale.Daca impart primul numar la al doilea sau al doilea la al treilea numar , obtinem catul trei si restul 2.    Care sunt numerele scrise de Stefan, daca diferenta dintre primul si ultimul numar este 1Stefan a scris trei numere naturale.Daca impart primul numar la al doilea sau al doilea la al treilea numar , obtinem catul trei si restul 2.
Stefan a scris trei numere naturale.Daca impart primul numar la al doilea sau al doilea la al treilea numar , obtinem catul trei si restul 2.    Care sunt numerele scrise de Stefan, daca diferenta dintre primul si ultimul numar este 160 ?     Care Stefan a scris trei numere naturale.Daca impart primul numar la al doilea sau al doilea la al treilea numar , obtinem catul trei si restul 2.
    Care sunt numerele scrise de Stefan, daca diferenta dintre primul si ultimul numar este 160 ? sunt numerele scrise de Stefan, daca diferenta dintrStefan a scris trei numere naturale.Daca impart primul numar la al doilea sau al doilea la al treilea numar , obtinem  catul trei si restul 2.

    Care sunt numerele scrise de Stefan, daca diferenta dintre primul si ultimul numar este 160 ? e primul si ultimul numar este 160 ? 60 ? 
2 3 2