Răspunsuri

2014-04-23T13:37:52+03:00
Aduni la fiecare varsta cu cei 9 ani si vezi rezultatul:
23 + 9 = 32 ani mama
27 + 9 = 36 ani tata
53 + 9 = 62 ani bunicul
51 + 9 = 60 ani bunica


2014-04-23T13:41:28+03:00
23+9=32 are mama
27+9=36 are tata
53+9=62 are bunicul
51+9=60 are bunica