Pentru un leagan de copii s-au cumparat 200 kg de fructe pentru iarna(mere,pere,prune).Cate kg de fructe s-au cumparat din fiecare fel,daca mere s-au cumparat cu 35 kg mai mult decat pere ,iar prune cu 45 kg mai mult decat pere.

1

Răspunsuri

2014-04-23T13:36:30+03:00
35+45=80dif.de fructe
200-80=120
120/3=40
40+35=75
40+45=85