Va rog am nevie urgent de urmatoarea compunere : O compunere de 15-20 de randuri in care sa descriu o persoana pe care o consider un model .In compunere trebuie sa am doua caracteristici ale persoanei si doua imagini artistice diferite ( pe care va rog sa le mentionati ).

2

Răspunsuri

2014-04-22T16:28:14+03:00
Poti sa vorbesti despre mama ta sau digirinta/dirigintele. Poti sa o descrii fizic , moral. Imagini artistice poti folosi cand descrii o intamplare ( de ex: cand am fost cu mama odata la padure , soarele lumina intens, florile cantau de frumos ce miroseau.. ) , imagini artistice in cazul asta : personificare. Epitete poti folosi la greu. Trebuie doar sa formulezi frumos si coerent.Succes
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
2014-04-22T16:34:18+03:00
Intro zii de vara ne plimbam eu si varul meu printro gradina,el se urca in copaci,eu pentru ai arata ca sunt si eu ca el faveam tot ce face el pentru ca il admiram.
        El privea pasarile,iar eu priveam imbreuna vu el.Apoi ne-am dus sa pescuim,el prinde mult mai multi pesti decat mine si ma rusinam ,imi parea rau ca nu pot fi si eu lafel de bun ca el.
         El mi-a spus dece il copiez si iam raspuns  ca vreau sa fiu la fel ca el si mi-a raspuns ca oricat de bun orce om are caracterul si felul sau de a fii.
Dovezi ce dovezi ai vrea
Nuu , 16 ani e de la profilul de Fb.
Am 12.
Vorbim in privat daca mai vrei ceva.
Nu