Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-22T12:26:21+03:00
420+180=600dam= 6km
16+84=100km=100.000m
120+80=200cm=20dm
2 5 2
  • Utilizator Brainly
2014-04-22T12:28:59+03:00
1) dam=600    km=6
2) km=100       m=100000
3) cm=200      dm=20