Redacteaza o compunere, de 10-15 randuri in care sa-ti descrii cel mai bun prieten/ cea mai buna prietena.
In compunerea ta, trebuie:
-sa surprinzi doua trasaturi fizice si doua morale ale prietenului/ prietenei;
-sa prezinti, pe scurt, o intamplare care ti-a dovedit loialitatea;
-sa ai un continut adecvat tipului de text si cerintei formulate;
-sa respecti limitele de spatiu indicate.

1

Răspunsuri

2014-04-22T10:30:01+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Cu totii avem prieteni , mai multi sau mai putini nu conteaza atat timp cat sunt prieteni adevarati.Prietenul/prietena meu cel mai bun este,--------(pui tu un nume), este o fata foarte desteapta , inteligenta si inteleaptaa alaturi de care imi petrec o buna parte din timp , ma joc impreuna cu ea , invat , povestim si facem o multime de lucruri interesante.
Noi ne-am cunoscut in urma cu un an, la un concurs de dansuri.Ne-am imprietenit din prima clipa,avand interese si ocupatii comune.Ea este o fata blonda,slabuta cu ochii albastrii,mi-e tare simpatica.Se pricepe de minune la matematica,ii plac animalutete de companie si este foarte prietenoasa.Desii au mai fost si momente de cearta intre noi , ne-am impacat la fel de repede.In cele mai grele momente chiar daca nu aveam dreptate intotdeauna , ea a fost langa mine si mi-a luat apararea indiferent de situatie sau de problema. 
In concluzie, este foarte bine sa avem multi prieteni dar intotdeauna unul sau doi mai buni , pe care ne putem baza mereu.Eu sunt mandra sa am o prietena de incredere precum -----(pui numele ei/lui)

109 4 109