Clasa a V-a , matematica:
Un pieton a parcurs in prima zi 21,35 km , a doua zi cu 7,3 km mai mult decat in prima zi, iar in a treia zi cu 10 km mai mult decat in a doua zi. Ce distanta a parcurs pietonul in cele trei zile?

1

Răspunsuri

2014-04-22T02:55:04+03:00
21,35+7,3=28,65km- a parcurs a 2a zi
28,65+10=38,65km- a parcurs in a 3a zi
21,35km- a parcurs in prima zi

21,35+28,65+38,65=88,65km- a parcurs in cele 3 zile
2 5 2