Răspunsuri

2014-04-21T23:23:43+03:00
Este una dintre cele mai frumoase povesti ..din punctul meu de vedere.. Ma bucur ca nu sunt singura care a citit-o . 
     
 ♥ 
         Totul a inceput astfel :Copila   si-a pierdut ambii parinti . Matusa sa, o fata tanara , foarte inteligenta nu isi permitea sa aiba grija de Heidi si a hotarat sa o lase in grija bunicului copilei ..dintr-un alt satuc . 
     El traia insa in varf de munte si rareori cobora pe ulite , iar in acele mente localnicii se speriat de privirea lui dura , ascunsa de sprancenele -  i groase . intr-un final au ajuns acolo , acasa la el , in varf de munte ..nu a fost de acord la inceput in privinta acestui fapt , dar panma la urma inima lui nu era asa de cruda..fetita s-a acomodat repede , s-a imprietenit si cu un mic cioban john parca ..cu care mai mergea din cand in cand cu oile .   
  insa , dupa ce a inceput sa isi iubeasca si mai mult viata , matusa a venit si a luat-i pe tanara la oras, intr-o casa de bogatasi , pentru fiica bogatasului care era paralizata si nu avea cu cine sa se joace ,,acolo era era si femeie care dadea ordine tutror in casa ..heidi a facut numai rautati pe acolo si apoi s-a intors acasa la 'mila ' barossului , care a inteles-o ..pentru ca ea plangea  noptile , era somnambula , dorea sa plece acasa . 
    in cele din urma ajunge la bunicul sau caruia ii aduce niste paini proaspete de la mase bogata pe care o avusese la oras.. si inainte ca fata sa plece avuse o discutie cu bunica lui john care era oarba de la un timp si iubea anumite poezii pe care nu avea cine sa i le citeasca ..ciobanasul nu mergea la scoala ..insa cat timp a stat in lux , heidi a invatat sa citeasca , iar la intoarcere i-a citit bunicii din vechea carte , nemaiatinsa de zeci de ani ... fericita din plin , fetita isi traieste mai apoi tot restul vietii in munti , acolo unde , considera ea , i-a fost scris sa moara ..