Răspunsuri

2014-04-21T22:53:52+03:00
                   Prietenul la nevoie se cunoaste  

        
                                      Numeroase sentimente ne inunda inima , simtim diverse vibratii ale sufletului ce conduc starea de emotie ..suntem la varsta la care invatam sa traim si cu cine sa o facem ..
                        Printre acele momente frumoase , vesele , mandre , insa, se strecoara nedumerit de bine senzatia de neincredere sau , chiar cea de dezamagire completa. Prietenia este una dintre cele mai frumoase relatii , pentru ca tot ea  este si una dintre cele mai vechi si mai  stabile relatii..adevaratii prieteni stau langa tine atunci cand ai probleme si te lasa sa decizi tu atunci cand iti este bine..
                    Introdusa prin 'prietenul la nevoie se cunoaste' opinia mea este ca prietenii sunt un lucru extraordinar , de care avem nevoie ..pentru ca sunt acele persoane langa care alegem sa traim...♥
                        Consider ca un prieten adevarat este cel care iti intinde o mana de ajutor , este cel care este alaturi de tine  indiferent de situatia prin care treci ..Viata este scurta si grea si de aceea trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de cei dragi noua.
                      O prietenie adevarata ar trebui sa se bucure de ajutorul pe care il poti oferi .. ♥☺
        
127 4 127