Va rog am nevoie de o compunere in care sa descriu cantaretu/cantareata mea preferata .Compunerea trebuie sa aiba 15-20 de randuri .Doua caracteristici ale personajului .Descriere si naratiune

1
Care este cantareata sau cantaretul tau preferat?
Antonia ..dar te rog sa fie o compunere originala , nu diferite date de pe internet

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-21T15:44:42+03:00
Cantareata mea preferata este Antonia deoarece, are o voce calda si foate frumoasa.
  Mi se pare o cantareata de succes , multi tineri admirand-o . A dat concerte in multe orase ale tari dar si in afara. A scos mai multe piese printre care si in colaborare cu altiti cantareti cum ar fi Vunk si Holograf. 
   In viata de familie mi se pare o persoana calma care isi iubeste parinti si mai ales pe fetita ei (nu stiu cum o cheama pe fetira ei dar daca tu sti poti sa ii scri numele). Acuma se lupta pentru custodia fetitei si sper sa o ia deoarece se vede ca o iuberte facandui toate placerile.
 Antonia este foarte tanara (daca vrei poti sa ii scri varsta) frumoasa cu o silueta de invidiat.Parul lung (poti sa ii scri culoarea lui) ochii de culoare verde inchis,buze groase cu obrajii rosii ca bujorul.
Asadar, din cele prezentate mai sus imi arat argumentele cu ajutorul carora demonstrez ca imi place de ea si as fii foarte incantata sa o intalnesc in realitate si sa fiu prezenta la un concerte de al ei.
42 4 42