Răspunsuri

2014-04-21T11:11:03+03:00
Poti sa spui asa : Din punctul meu de vedere , cred ca sarbatorile religioase sunt foarte importante pentru toata lumea , deoarece acestea aduc o data cu ele sute de obiceiuri si traditii stravechi . Cred ca ele sunt importante pentru curatirea sufletelor oamenilor , si ca odata respectarea tuturor sarbatorilor trebuie sa mergem la biserica , iar asa vom fi mai buni . Respecarea sarbatorilor religioase este foarte importanta deoarece acestea sunt legate de Domnul Iisus Hristos , Mantuitorul nostru , si este un lucru foarte frumos si bun din partea noastra sa pastram traditia sarbatorii respective . Consider ca , desi oamenii nu respecta toate sarbatorile religioase din calendar , in timp ,  ar trebuii cu totii sa facem asta , sa fim mai credinciosi . 
Ti-am dat o idee , poti sa mai scrii si tu de la tine . 
Este foarte buna dar imi mai trebuie si ''in primul rand'' si '''in al doilea rand...'''
pai poti pune acolo in loc de ''cred ca'' in primul rand .. in loc de '' consider ca '' poti pune in al doilea rand..
DA stiu da imi mai trebuie ceva...
2014-04-21T12:20:55+03:00
Nu e chiar atat de greu. Iata cativa pasi simpli pe care daca ii urmezi, rezultatul va fi unul de nota 101. Noteaza cat mai multe idei despre tema propusa.
2. Numeroteaza-le in ordinea importantei lor.
O compunere, stii deja. contine trei partiI. Introducere
II. Cuprins
III. Incheiere
Introducerea contine o idee generala pe care ulterior o vei dezvolta in cuprins. Aceasta poate fi exprimata:
a. printr-o propozitie/ fraza
b. printr-un aliniat
c. printr-un catren
d. printr-un proverb
e. printr-o maxima/ citat/aforism de exemplu (Iisus avea cruce de lemn iar o inimă de aur  dar acum mulți au cruci de aur iar un suflet de lemn).                                                                       Alegem ceva potrivit pentru introducere si pentru incheiere  dn final, citeste ce ai scris, si nu ezita sa tai, sa schimbi, daca crezi ca ceva nu e bine. Verifica ortografia, consulata dictionarul, daca e cazul, si copiaza creatia in caiet.
Succesespre Paști                                       
3 1 3