Răspunsuri

2014-04-19T20:49:08+03:00
Intr-o zi ma jucam afara .dintr-o data bunicul ma chemat pana la el.bunicul ma intrebase daca vreau sa merg la pescuit cu el.eu i-am spus ca asi vrea cu mare placere la pescuit.noi am plecat la un rau din apropiere.eu nu am prins nici un peste insa bunicul a prins pesti de 2sau3 kg .am venit acasa incarcati cu pesti mari.a fost minunat iar bunicu mia spus ca vom mai merge la pescui .si asa am mers in fiecare zi la pescuit si zi de zi mam distrat
2014-04-19T21:38:31+03:00
Intr-o zi de vara eu , impreuna cu bunicul meu am mers la pescuit . Am facut toate pregatirile necesare . Am gasit rame , am pregatit unditele si dupa ce am luat micul de jun am plecat . Soarele stralucea pe bolta albastra ca floarea de nu ma uita .
Razele lui puternici imi dezmierda fata blanda , iar din cand in cand cate o briza slaba se impletea cu barba bunicului .
Apa era stralucitoare ca diamntul batand in lumina soarelui.Am stat ceva timp dar a meritat pentru ca am prins mult peste.Cand stelele au aparut si mantia neagra a pus stapanire pe lume , noi am facut un foc de tabara unde am pregatit pestele prins.
A fost o zi incredibila cu amintiri minunate.Nu o sa o uit niciodata