Răspunsuri

2014-04-19T10:21:30+03:00
Dimineata ma trezesc razele soarelui care imi mangaie fata si corpul ma apropii de fereastra si vad cum orizontul insangerat parca arde.apoi mam dus in gradina mi sa parut ca sunt pe alta lume.toul mi se parea mul mai frumos.florile straluceau cu neincetare si parca erau iesite cadin cutie.
SPER SA BUNA ACESATA COMPUNERE
14 3 14
Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-19T10:33:52+03:00
Dimineata.
Razele calde ale diminetii nu isi mai fac aparitia de data asta.Cobor din pat si privesc spre fereastra.Picuri de ploaie se loveau de fereastra incercand sa patrunda in camera.
Ce frumos era afara ieri..Acum totul mi se pare o melancolie totala.De obicei,soarele care imi batea in ochi ma trezea.Misha,pisica mea se ghemuieste sub pat,deoarece se pare ca ii este frica de fulgere.Cu greu am scos-o de acolo.. Am pus-o in patutul ei mai mic,de langa al meu.A adormit.Dimineata asta s-a dus destul de repede,deoarece nu prea am avut ce sa fac.Afara nu puteam sa ies,Misha dormea,am citit deja cateva carti..Ma uit inca o data spre fereastra unde observ ca ploaia a inceput sa se domoleasca.
Aceasta dimineata a fost destul de trista,insa mai tarziu soarele si-a facut aparitia.
13 4 13
Este dimineata. Zambetul vesel al dulcelui soare ce sta ascuns in adancul orizontului aurit imi inveseleste sufletul. O raza mica, ratacita printre crapaturile ferestrei imi mangaie obrazul ,desparte pe din doua tabloul magic al naturii si imi spune ,, Buna dimineata! ,, . Lângă fereastră, pe covoraşul viu al frumoaselor culori, o floare sfioasă abia şi-a dezvelit gingaşele petale descoperind mireasma proaspătă a dimineţii. Ce dimineata frumoasa!!!
foarte frumoasa mersi!
Aerul rece al dimineţii, plin de mirosul dulce al primăverii, a trezit-o la viaţă. Zgribulită, deschide ochişorii mici, ca două bobiţe de mărgele, şi priveşte în jur. Deschide ciocul mititel, ca şi când ar căsca, după care îşi întinde aripioarele. Mici, cu pene diafane, aripioarele par atât de firave încât te întrebi dacă poate zbura cu ajutorul lor şi nu sunt cumva doar de decor. Clipeşte des din ochişorii gingaşi şi se uită tensionată în stânga şi-n dreapta. Ca la un semn începe să scoată sune