Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-19T09:41:58+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
...=\dfrac{(3x-2)(3x+2)}{2(9x^2+12x+4)}=\dfrac{(3x-2)(3x+2)}{2(3x+2)^2}=\dfrac{3x-2}{2(3x+2)}
30 4 30
2014-04-19T09:48:16+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
9x2-4/2(9x2+12x+4) = 9x2-4/2(3x+2)2 = (3x-2)(3x+2)/2(3x+2) = 3x-2/2(3x+2)

4 5 4