Răspunsuri

2014-04-18T17:42:31+03:00
Pai folosim formula binomului. 
(a+b)²=a²+2ab+b² si (a-b)²=a²-2ab+b²

Deci pentru (x+2)²= x²+2·x·2+2²= x²+4x+4 
si (2x-1)²= (2x)²-2·2x·1+1²=4x²-4x+1

Nu inteleg exact ce vrei, dar pe principiul asta se calculeaza. Spor la invatat!

asa am facut si eu si nu imi da rezultatul.
Pai scrie exercitiul calumea, ca tu mai ai niste paranteze si nu inteleg ce vrei sa aflii exact.
am scris tot exercitiul si nu am putut sa pun linia care trebuia la expresia si nici sa pun la fiecare paranteza la puterea a doua .
Deci e o fractie de paranteze?
da