Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-18T11:43:20+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(x+2)²/2-(x-3)(x+3)/3-(2x-1)/2=(2x-1)/2+(x-1)²/6 desfacem parantezele⇒
(x²+4x+4)/2-(x²-9)/3-(2x-1)/2=(2x-1)/2+(x²-2x+1)/6 aducem la acelasi numitor care este 6⇒
(3x²+12x+12-2x²+18-6x+3)/6=(6x-3+x²-2x+1)/6
x²+6x+33=x²+4x-2
x²+6x-x²-4x=-2-33
2x=-35
x=-35/2
2 5 2