я не представляю свою жизнь без музыки..

2
da...
Si noi ce ar trebui sa iti raspundem la aceasta tema?
eseu in limba rusa...
despre nu-mi pot imagina viata fara muzica...!
multumesc acush incerc sa traduc ..

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-04-17T20:28:08+03:00
Puterea muzicii consta in faptul ca ea se adreseaza direct Spiritului. Prin natura ei vibratorie, muzica ridica nivelul de constiinta si induce stari sufletesti speciale. Fenomenul care sta la baza acestui fapt este rezonanta intre compozitia vibratorie speciala a muzicii si mintea celui care o asculta.

Fara sa stiu nimic despre terapia prin muzica, am practicat-o dintotdeauna. Mereu mi-a placut muzica si nu cred ca a trecut vreo zi din viata mea in care sa nu cant sau sa nu ascult muzica (cred ca se vede si din modul in care postez pe acest blog...)

Muzica ne pune in legatura cu energiile benefice ale Universului, ne vindeca si ne inalta sufletul si ne face mai buni, sunt sigura de asta!


"Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos." PLATON

"Muzica oglindeste toate misterioasele ondulatii ale sufletului, fara putinta de prefacatorie." GEORGE ENESCU

"Daca ne-ar reusi sa reproducem detaliat in notiuni ceea ce exprima muzica, am capata o deplina si suficienta explicare a lumii." ARTHUR SCHOPENHAUER

"Muzica trebuie sa fie scanteia ce aprinde focul in sufletul omenesc." LUDWIG VAN BEETHOVEN
2014-04-17T20:40:00+03:00
Музыка меня всегда понимает!!!! слушая её , замечаешь что ваше чувства схожи!!!! 


 poti incepe de la asta si sa dezvolti apoi mai scrie ce muzica iti place si de ce!!!! daca vrei te voi ajuta sa traduci corect sau sa mai spuni daca mai trebuie idei!! 
ok,multumesc de exemplu..ma discurc eu cu traducerea
bine))) bafta!!!
multumesc!
cu placere)