Răspunsuri

2014-04-17T14:46:53+03:00
B+A+T=104 pagini
B=28+A⇒A=B-28
B=24+T⇒T=B-24

B+B-28+B-24=104
3B-52=104
3B=156
B=52⇒A=52-28=24
T=52-24=28


3 4 3
2014-04-17T15:01:54+03:00
Notam cu A,B si T numele celor 3 copii (Andrei,Bogdan si Tavi)
Stiind ca A+B+T=104 pagini
B=28+A
A=B-28
B=24+T
T=B-24
B+B-28+B-24=104
3B-52=104
3B=104+52 
3B=156
B=156:3
B=52 
A=52-28 
A=24 
T=52-24
T=28

Bogdan a citit 52 de pagini.Andrei a citit 24 de pagini.Iar Tavi a citit 28 de pagini.

V:52+24+28=104