Răspunsuri

2014-04-17T14:44:39+03:00
Hobby-ul meu este voleiul. practic acest sport de 2 ani si am realizat cat de frumos este si ca este sportul meu preferat. merg la aceasta activitate impreuna cu prietenele mele si este foarte distractiv. vara practicam voleoiul pe plaja ceea ce ne bucura foarte mult. este foarte bine ca toti sa aiba un hobby si sa nu stea toata ziua pe calculator
;) Multumesc
cu placere
mma poti ajuta cu intrebarea mea te rog?
  • Utilizator Brainly
2014-04-17T14:46:55+03:00
Hobby-urile, ca si preferintele, sunt variate. Poate fi vorba de muzica, de pictura, de machete, de un sport, de astronomie, de fotografie sau de cu totul alte lucruri, pana la colectionarea a tot felul de obiecte, mai mult sau mai putin obisnuite. Insa, de ce avem nevoie de ele? Motivele sunt diverse.

Suntem adesea mult prea ocupati, iar activitatile unei zile, la serviciu, acasa, in public, pot fi surse de energii si emotii negative puternice, care duc la stres. Este, in consecinta, nevoie de un mod de a elibera acest stres, si nu doar prin activitati pasive, precum programele TV pe care le urmaresti vizual si atat. Este vorba de un complex de energii care se elibereaza mai usor facand ceva concret.
9 3 9