Răspunsuri

2014-04-17T13:27:01+03:00
De la 14: 45 -15 sunt 15 minute. 15x60=900 secunde
de la 15-16 sunt 60 de minute - 60*60=3600 secunde
de la 16 l- 16:15=15 minute. 15x60=900 secunde

Acum adunam:
900+3600+900=5400 secunde