Imagineaza un dialog de 10-15 randuri intre tine si un elev prin care ii vorbesti despre necesitatea de a invata la toate materile.Ultima replica a dialogului va fi :Toate obiecte sunt un indrumar in viata....

1
Defapt , elevul ala este Tilica , nu?
da

Răspunsuri

2014-04-17T12:56:15+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
-Ce faci, mai Tilica !?
-Salutari 
-Trebuie sa iti vorbesc despre ceva anume , un subiect foarte delicat pentru tine , stiu ..
-Nu e scoala , nu??...Nu vreau sa  aud de scoala!Doar suntem in vacanta ..
-Ca e , ca nu e , tu nu vrei niciodata sa auzi de ea..Asculta ! Viitorul tau sta in mainile tale , inca esti mic , dar trebuie sa iti iei inima in dinti si sa pastrezi relatii mai bune cu cartile .cu absolut toate , pentru ca  scoala nu iti da nimic inofensiv pe langa ceea ce tu deja stii ..trebuie sa iti pese mai mult doar..
-Doar  ce ??O sa invat prosteste ca altii , iar in final o sa imi para rau!!?O sa fiu total dezamagit de eforturile mele !
-Nu este adevarat!
-Ba da ! Stiu eu!
-Tu nu stii bine ! Asculta ma ! Fiecare are un rost..din fiecare inveti ceva ..merita sa incerci macar odata si sa vezi apoi cum te diferentiezi de cei care nu au facut o ..pentru ca ..asa este in viata 
-Poate unele merita intr o anumita masura , dar mie imi plac doar cateva ..alea sunt cele mai importane ..cred eu..
-Toate obiectele sunt un indrumar in viata !
20 4 20