Răspunsuri

2014-04-16T15:22:28+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Din proprietatea fundamentala a proportiilor, avem

(a-1)(b+1)=6

Avem urmatoarele posibilitati:

1) a-1=1 si b+1=6⇒a=2; b=5;

2) a-1=2 si b+1=3⇒a=3; b=2;

3) a-1=3 si b+1=2⇒a=4; b=1;

4) a-1=6 si b+1=1⇒a=7; b=0
1 3 1