Imi puteti scrie si mie o compunere pentru "cercul de literatura "?
P.S.: Compunerea poate fi despre orice !!
Va rog... S'il vous plaît ! Pleasee !! E urgent :)

1
cat de lunga sa fie?
O compunere despre orice?
Sa fie o compunere despre orice..Exact ! Sa fie mai mult de o jumatate de pagina de caiet :D Daca se poate !!!
ok
:p

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-16T15:03:34+03:00
Vara din nou.Deşi e dimineaţă, soarele arde sus pe cer, aşa cum nu a mai făcut-o de multă vreme. Se anunţă o zi foarte încinsă. După cum a început această zi, ar putea fi cea mai fierbine şi mai nemiloasă zi din acestă vară . Niciun nor, oricât de mic, nu se încumetă să dea ochii cu soarele care dogoreşte nepăsător.  La fel de speriat este si  vantul . Nu are curajul necesar sa-si arate chipul nici macar pentru  clipa iar atunci cand isi face simtita prezenta, suflarea lui e atat de fierbinte ca al balaurilor din basme. 
Indecis, dacă să se bucure sau să se întristeze de această zi toridă, este lacul din apropiere. În luciul său, razele soarelui se joacă vesele împrăştiind în jur reflexe puternice şi valuri de căldură. Mai puţin adânc decât de obicei şi poate cel mai puţin întins de când se ştie el, lacul priveşte drept în ochi rotundul aprins al soarelui. 
Dar poate cel mai mult suferă copacii. Primind mai puţină apă decât de obicei, fac eforturi disperate să reziste drepţi în faţa soarelui nemilos. Seceta  le-a uscat până şi voinţa de a rămâne verzi. Par aduşi de spate, asemenea unor bătrâni apăsaţi de greutatea anilor mulţi. Nu e nimic de facut decat sa asteptam ca vantul si norii sa prinda curaj si ne racoreasca putin fiindca acesta e doar inceputul celei mai calduroase perioade a anului.