Puteti sa-mi da-ti o idee de compunere in care sa prezint povestea unui baiat sarac de la tara,care a pornit intr-o calatorie spre oras,ca sa-si gaseasca de lucru,pentru a-si ajuta familia,deoarece,asupra fratelui mai mic,s-a abatut o boala?

2

Răspunsuri

2014-04-16T13:35:34+03:00
Poti spune ca ambii parinti ai lui lucrau familia era saraca  si fratele lu i mai mic fiind bolnav cel mare hotaraste sa dea si el o mana de ajutor pentru procurarea medicamentelor necesare. Poti adauga peripetiile pe care le are fratele mare pana la gasirea unui loc de munca

2 4 2
2014-04-16T13:38:14+03:00
E buna ideea ta.Poti spune ceva de genul ca nu avea nici un ban la el si distanta era foarte mare si in drum spre oras a gasit o fantana de unde a luat cateva galeti cu apa si le-a vandut ,iar mai apoi cu acei bani si-a cumparat o pereche noua de papuci ,iar aceia erau niste papuci magici care l-au ajutat sa-si gaseasca un loc de munca ,l-au indrumat mereu pe calera cea buna si cand s-a intors acasa i-a dat papucii fratiorului sau care s-a insanatosit .Bla bla bla ,mai dezvolti putin ce am zis eu si iese ceva dragut. Sper ca ti-am fost de ajutor:) Bafta!
Serios ? O sa ma apuc si eu sa vand galeti cu apa, sa`mi cumpar o pereche de papuci, bla bla bla :)))
Poate-ti pune Dumnezeu mana-n cap si faci rost si de un servici.Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample:))
Nu a zis nimeni ca trebuie sa fie o intamplare bazata pe realitate sau fictiune.Ideea mea este fictiva:)