Un referat despre importanta consumarii alimentelor proaspete de clasa a 5 a sa nu imi dati ce mai mi-ati dat pentru ca fac pentru colegul de banca

1
pai ai nevoie de ajutor
da
ce
sa am si eu un cel mai bun raspuns
(doar unul)

Răspunsuri

2014-04-16T11:04:01+03:00
Pentru rolul deosebit pe care il au fructele in mentinerea sanatatii organismului , doctorii recomanda consumul a 5 pana la 9 fructe pe zi pentru urmatoarele motive:
   -Fructele contin in mare medie parte apa la fel ca si corpul omenesc.Este sanatos ca oamenii sa consume alimente care contin la fel de multa apa ca si organismul lor.Fructele indeplinesc aceasta cerinta.
   -Fructele nu favorizeaza aparitia colesterolului.Colesterolul este substanta care se gaseste in undura de peste , galbenusul de ou , carne si produse lactate.In cantitati mari , colesterolul poate provoca rau organismului,de aceea consumul de fructe este recomandat.
    -Fructele stimuleaza memoria.Consumul de fructe ajuta creierul sa prelucreze informatiile mai rapid si mai usor.Asadar , consuma multe fructe inaintea unui exame,unei teze sau evaluari.
    -Fructele contin fibre.Este cunoscut faptul ca o dieta sanatoasa , bazata pe fibre , este utila pentru impiedicarea obezitatii si a unor boli ale inimii>Fibrele se gasesc in fructe si legume . Asociatia Americana a Inimii recomanda sa consumam intre 5 si 9 fructe zilnic
    - Fructele sunt cele mai hranitoare alimente din lume . Ele contin multe vitamine care intaresc organismul si il apara impotriva bolilor si a infectiilor .

  
de ce
ptr ca are ceva care nu am invatat
ce are
ce mai coipiezi........
da ma da.....