Răspunsuri

2014-04-15T23:36:05+03:00
6-2*{2+2*[2+2*(2+a:2)-2]:16+0:2}=0  //Ducem ce-i dupa 6 in dreapta
2*{2+2*[2+2*(2+a:2)-2]:16+0:2}=6 //Impartim la 2
2+2*[2+2*(2+a:2)-2]:16+0:2=3 //Ducem pe 2 in dreapta
2*[2+2*(2+a:2)-2]:16+0:2=1  //vedem ca 0:2=0
2*[2+2*(2+a:2)-2]:16=1  //Inmultim cu 16
2*[2+2*(2+a:2)-2]=16  //Impartim la 2
2+2*(2+a:2)-2=8
2*(2+a:2)=8  //Impartim la 2
2+a:2=8 //Scadem 2
a:2=6 //Inmultim cu 2
a=12









poate ma insel dar daca facem proba nu da
cred ca a =4
Asa.i,dupa ultimul impartit la 2,totul era egal cu 4,
2014-04-15T23:45:37+03:00
2*{2+2*[2+2*(2+a:2)-2]:16+0}=6
2+2*[2*(2+a:2)-2]:16=6/2
2+{2+2*[2+2*(2+a:2)-2]:16=3
2+2*[2+2*(2+a:2)-2]:16=3-2
2+2*[2+2*(2+a:2)-2]:16=1
2*[2+2*(2+a:2)-2]:16=1-2
2*[2+2*(2+a:2)-2]:16=-1
[2+2*(2+a:2)]:16=-1/2  
2+2*(2+a:2)=-1/2*16
2+2*(2+a:2)=-8
2*(2+a:2)=-8-2
2*(2+a:2)=-10
2+a:2=-10/2
2+a:2=-5
a:2=-5-2
a:2=-7
a=-7*2
a=-14