Redacteaza o compunere de 15 randuri, cu titlul Scoala viitorului , in care sa prezinti viziunea ta desprea scoala de maine.
-Sa prezinti o viziune.
-Sa indici motivele pentru care ai opta pentru o asemenea scoala!
Multumesc

1

Răspunsuri

2014-04-16T14:01:28+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 Scoala viitorului dupa parerea mea ar trebui sa aiba mai multa tehnologie integrata in ea.De exemplu as vrea sa fie o tabla de scris electronica care printr`o simpla apasare de buton sa se stearga singura pentru a nu mai inhala tot praful de creta de cate ori o stergem.De asemenea as vrea ca fiecare lectie sa vina insotita de un film/demonstratie care sa arate modul ei practic in viata de zi cu zi, nu doar teoria care ne este predata mereu.As mai vrea ca fiecare banca sa aiba propriul laptop incorporat pentru a ne putea trimite lectiile, temele sau chiar citi din manuale pe adresa noastra de mail, astfel incat sa nu mai fim nevoiti sa caram zeci de kg de carti dupa noi zilnic.

Cam asta ar fi.Mai adauga / modifica tu ce crezi de cuviinta.Spor !
121 4 121