Răspunsuri

2014-04-15T18:43:23+03:00
In sfarsit a sosit si mult asteptata primavara….! Odata cu ea, natura si-a dat jos mantia alba, purtata o iarna intreaga si s-a trezit la viata!
Soarele putin palid isi strecoara razele printre crengile copacilor adormiti. Iarba cea verde incepe sa incolteasca. Pasarile migratoare se intorc linistite din tarile calde, stiind ca aici, in tara lor neschimbata vor gasi un loc unde isi vor face cuibul.Ciocarlia canta cu glasul ei dulce, triluri maiestre care incanta toata natura. In vazduh se plimba mirosul minunatelor flori. Pe campuri si dealuri se vad in numar inmultit plapanzii ghiocei, care asculta cu drag freamatul naturii.
Fiica cea mai tanara a anului, a adus odata cu ea multa bucurie. Totul este ca intr-un vis: pasari de tot felul cu ciripitul lor, florile de toate culorile care improspateaza natura, iarba cea proaspata, izvorul cel cristalin si cel mai important element, soarele care trimite oamenilor o raza de speranta!
1 4 1
2014-04-15T18:59:05+03:00
Anul acesta primavara  a venit devreme.Acum natura se trezeste la viata . copacii inmuguresc .vintul bate lin printre crengile copacilor .Pasarelele stau pe ramurile dezghetate si cinta .Ghiocelul gingas  vrea si el sa salute primavara, un miros adormitor vine din livada.Mieii zburda pe dealuri .copii se bucura si ei de venirea primaverii prin cintece.din hornurile caselor nu mai iese fum cum iesia iarta.Primavara o data cu venirea ei a adus si cele 3 fiice ale ei cea mai mare fiica martie cea mijlocie aprilie si cea mai mica mai care copii o asteapta sa se termine cu nerabdare si sa vii vacanta cea mare .