Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-04-15T18:23:54+03:00
A) aducem la acelasi numitor , adica √32
(√4/√32 +  1/√32 - √16/√32) * 2/√2= (2+1-4)*2/√32 *√2=-2/2√16=-1/√16
b) mg =  \sqrt{a*b}  
2√3 * 6√3 = 12 * 3 = 36
mg=√36=6
c) 3/16 : (0,75-1/2)²= 3/16 : (9/16-3/4+1/4)=3/16: [(9-12+4)/16] = (3/16) * 16 = 3  
0,75=3/4
De unde este acest 9/16 la punctul c?
0,75=3/4 si cand il ridici la patrat da 9/16
Pai si daca ai facut direct ridicarea la patrat de ce ai pus 9/16 - 3/4?
(a+b)la patrat= a patrat + 2*a*b+b patrat
Aaaa, multumesc. :)