Răspunsuri

2014-04-14T23:37:31+03:00
Iti dau aici cateva idei despre cum ai putea sa il faci:De exemplu poti prezenta cazuri in care prietenia a inceput de cand au fost mici 2 persoane...Poti sa folosesti citate care sa evidentieze prietenia,iar apoi sa comentezi citatele (la care crezi tu sigur ca le-ai inteles) si in final sa inchei cu un citat care sa arate  ca o prietenie adevarata dureaza pana la adanci batraneti. 
Sper sa te fi ajutat.
1 3 1
2014-04-14T23:45:57+03:00
Ma numesc Mimi si am 45 de ani si daca nu ar fi fost cea mai buna prietena cu mine atunci cand aveam nevoie de ajutor,poate ca azi nu mai eram printre voi sa va povestesc aceasta intamplare care m-a marcat profund.
aveam ,pe atunci, 21 de ani cand s-a intamplat.nimic nu anunta ce avea sa se intample.eram la camin, sambata seara si una dintre colege a zis sa ne intalnim cateva la ea in camera pentru o petrecere in pijamele si discutii si barfa,ca intre fete.
una dintre ele a adus pe ascuns alcool si tigari ca sa ne facem de cap. dupa ce toate  eram ametite si nici nu mai stiam de noi, asa ca doua s-au decis sa fumeze.dupa ce ne culcam, nu trece mai mult de o ora caci sunt trezita de Emilia,cea mai buna prietena a mea, care tipa la noi ca a luat foc camera. la cat de ametita eram cred ca nimic nu m-ar fi trezit si as fi murit arsa de vie, de aceea ii datorez viata mea Emiliei.dupa ce incendiul a fost stins toate a trebuit sa dam socoteala pentru cele intamplate.si acum ma intalnesc cu prietena mea careia ii datorez totul si cred ca nimic nu o va rasplati indeajuns pentru ceea ce a facut.