as vrea si eu proverbe si vorbe intelepte din amintiri din copilarie

1
"Viata se compune din tevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coscovite, din plase pe care le cari de la piata, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar si din Bach si din Beethoven, din Shakespeare si din Tolstoi, din Eminescu si din Blaga, din Michelangelo si din Þuculescu. Totul e viata." , "Ocean sa fii. Sa pastrezi amintiri din toate izvoarele. " , " Cele mai crunte datorii le am fata de pozele mele din copilarie. "
eu vreau PROVERBE SI VORBE INTELEPTE .dar din lectia AMINTIRI DIN COPILARIE CLa3a

Răspunsuri

2014-01-18T17:45:28+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1Când îţi dau tuleiele, poţi să-ţi iei rămas bun de la copilărie. 2Omul cult râde din ochi, omul rău din dinţi, prostul din gât iar înţeleptul nu râde niciodată. 3Din beţie te trezeşti, dar din prostie nu. 4Pentru monedele făcute din argilă, vei primi plăcintă făcută din cenuşă. 5Pe unde trece roata din faţă, tot pe acolo trece şi cea din spate. 6Vezi-ţi bârna din ochiul tău şi nu paiul din ochiul altuia!
vreau si vorbe intelepte si proverbe;amintiri din copilarie cl a3a
din cartea de cl a3a