Răspunsuri

2014-04-13T22:41:15+03:00
A+b=3(a-b)
(a-b)+324=a+b

a-b+324=3a-3b
a-b-3a+3b=-324
-2a+2b=-324
2(-a+b)=-324
-a+b=-162 /-1
a-b=162

(a-b)+324=a+b
162+324=a+b
a+b=486

a-b=162
a+b=486    prin adunarea celor 2 ecuatii obtinem
2a/=648
a=324     324-b=162    324-162=b    b=162

sunt fata
*Atunci ei'*
;)
Scuze nici nu am observat ca esti fata....Pentru ca mai era cineva pe site cu Miky cel putin asa imi aduc aminte care era baiat...
da era
2014-04-13T22:54:18+03:00
A+b=3(a-b)
(a-b)+324=a+b 
a-b+324=3a-3b
a-b-3a+3b=-324 (pentru ca trece cu semn schimbat,de aceea e cu minus)
-2a+2b=-324
2(-a+b)=-324
-a+b= -162 (se imparte -324 la 1)
-a+b=-162 : -1
a-b=162
(a-b)+324=a+b
162+324=a+b
a+b=486
a-b=162
a+b=486 (Daca adunam cele 2 ecuatii obtinem asta)
2a=648
a=648:2
a=324
324-b=162
324-162=b
b=162