Răspunsuri

2014-04-13T21:48:15+03:00
K+1/4 =k-2/3
3(k+1)=4(k-2)
3k+3=4k-8
3k-4k=-8-3
-k=-11
k=11
A=11+1/4=12/4=3
B=11-2/3=9/3=3
eu 15 tu?
nu ti-am zis adineauri?
a ba da miai spus
trimitemi cerer de prietenie ca sa vb pe chat nu pe comentari ca sa vadaa toata lumea ok?
MIKI TRIMITEMI SI MIE UN MESAJ PE CHAT CA NUMI DAU SEAMA DE UNDE SE TRIMITE :)))
2014-04-13T22:30:10+03:00
K=3x4x 2^{n} -1

pentru n=0, avem k=3x4x1-1=11 => (11+1)/4=3, (11-2)/3=3
pentru n=1, avem k=3x4x2-1=23 => (23+1)/4=6, (23-2)/3=9
pentru n=2, avem k=3x4x4-1=47 => (47+1)/4=12, (47-2)/3=15
pentru n=3, avem k=3x4x8-1=95 => (95+1)/4=24, (95-2)/3=31

la formula am ajuns dupa ce am obtinut primele rezultate corecte si am descompus numerele