Răspunsuri

2014-04-12T22:33:56+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
V= viteza pe jos

V= viteza pe bicicleta

3v+6V=90
6v+3V=63

Se rezolva apoi sistemul(eventual dupa impartirea ambelor ecuatii la 3)
Cred ca rezolvarea sistemului nu mai este o problema.
V1 - viteza pe jos
V2- viteza pe bicicleta ; 3V1 +6V2 = 90 ; 6V1+ 3V2=63 ; Imparti la 3 ambele ecuatii si il inlocuiesti pe V1 sau pe V2 din prima ecuatie in a doua.Succes!